stiliga stugan i rimforsa

 

Stiliga Stugan ligger numera i Rimforsa, i en liten stuga på min trädgård. Jag driver inte cafet längre. Stugan är öppen alla dagar 10-19 med självbetjäning.

 

/ Louise Isaksson,070 2204385

Stiliga Stugan

"Det här är en stor dröm som förverkligas!"

 

Stiliga Stugan är en liten och idyllisk stuga ute på mysiga landet. Här kan man fika gott på närproducerad ostkaka från Fresons Bageri & Trädgård och handla fina inredningsdetaljer till hemmet i min lilla inredningsbutik. Så välkomna hit att inspireras och njuta i en härligt lantlig och personlig miljö!

 

Mitt namn är Louise Isaksson och det är jag som driver och äger Stiliga Stugan.  Jag är född och uppvuxen på landet utanför Rimforsa, där jag trivs som fisken i vattnet. Under mina tre år på gymnasiet fick jag testa på storstadslivet i Norrköping där jag både läste och bodde under dessa år.

 

Det var däremot inte flytten i sig som lockade utan utbildningen jag valt, som var Dekor och Inredning på Kungsgårdsgymnasiet.  Mitt intresse för inredning, färg och form har alltid funnits vid min sida, och under mina tre år i Norrköping utvecklade jag mina kunskaper ännu mera. Här fick jag flera utmaningar av alla dess slag; allt från färglära och NCS-system till att bygga upp butiksexponeringar och mässmontrar, sy och dekorera. Alltså var det en utbildning som passade mig perfekt.  När studenten och mina tre år i Norrköping var över flyttade jag hem till kära landet igen, med en ryggsäck full av nya egenskaper.

 

Men vad skulle jag göra nu? Jag ville ju utveckla mina kunskaper till något ännu större. Så planerna på att öppna en liten butik fanns hos mig hela tiden. För jag vill  jobba mot kunder, och få folk att inse att inredning, färg och form är både viktigt, roligt och intressant. Få de att dela mitt intresse!

 

Så nu står jag alltså här, på egna ben med både en liten butik samt ett café där jag serverar närproduserad ostkaka och kalvdans.  Att få driva en inredningsbutik där jag kan inspirera och sälja inredning är en dröm som förverkligas, och att jag dessutom får chansen att driva ett café under samma tak var bara ett stort plus i kanten och ska bli hur kul som helst!

 

JANUARI 2019:

 

Mycket har hänt på dessa 5 år som drivit min Stiliga Stuga, ingen sommar har varit den andra lik. Just denna sommar 2019 kommer vara mycket speciell för mig då jag ska vara mammaledig, då det i februari väntas tillökning :) Iom detta kommer allt se lite annorlunda ut. Stiliga Stugan kommer drivas under Fresons Bageri & Trädgård. Nikommer kunna fortsätta fika på ostkaka och kalvdans.Kontakta Britt-marie för mer info om sommaren 2020.


JANUARI 2020

Jag driver numera inredningsbutiken i en liten Stuga hemma på tomten i rimforsa. Du är välkommen dit. Jag har öppet varje dag kl 10-19 med självbetjäning. Detta har jag valt att göra efter att jag fick barn, mina prioriteringar och tiden finns tyvärr inte kvar för mig att driva Stiliga Stugan i Valla.  

 

 

/ Louise Isaksson Stiliga Stugan