Sommarsäsongen är igång!

Läs gärna under fliken evenemang för att se vad som händer framöver!

OBS! Nytt datum för bakluckeloppis 15/7

 

/ Louise Isaksson,

Stiliga Stugan

"Det här är en stor dröm som förverkligas!"

 

Stiliga Stugan är en liten och idyllisk stuga ute på mysiga landet. Här kan man fika gott på närproducerad ostkaka från Fresons Bageri & Trädgård och handla fina inredningsdetaljer till hemmet i min lilla inredningsbutik. Så välkomna hit att inspireras och njuta i en härligt lantlig och personlig miljö!

 

Mitt namn är Louise Isaksson och det är jag som driver och äger Stiliga Stugan. Jag är född och uppvuxen på landet utanför Rimforsa, där jag trivs som fisken i vattnet. Under mina tre år på gymnasiet fick jag testa på storstadslivet i Norrköping där jag både läste och bodde under dessa år.

 

Det var däremot inte flytten i sig som lockade utan utbildningen jag valt, som var Dekor och Inredning på Kungsgårdsgymnasiet. Mitt intresse för inredning, färg och form har alltid funnits vid min sida, och under mina tre år i Norrköping utvecklade jag mina kunskaper ännu mera. Här fick jag flera utmaningar av alla dess slag; allt från färglära och NCS-system till att bygga upp butiksexponeringar och mässmontrar, sy och dekorera. Alltså var det en utbildning som passade mig perfekt. När studenten och mina tre år i Norrköping var över flyttade jag hem till kära landet igen, med en ryggsäck full av nya egenskaper.

 

Men vad skulle jag göra nu? Jag ville ju utveckla mina kunskaper till något ännu större. Så planerna på att öppna en liten butik fanns hos mig hela tiden. För jag vill jobba mot kunder, och få folk att inse att inredning, färg och form är både viktigt, roligt och intressant. Få de att dela mitt intresse!

 

Så nu står jag alltså här, på egna ben med både en liten butik samt ett café där jag serverar närproduserad ostkaka och kalvdans. Att få driva en inredningsbutik där jag kan inspirera och sälja inredning är en dröm som förverkligas, och att jag dessutom får chansen att driva ett café under samma tak var bara ett stort plus i kanten och ska bli hur kul som helst!

 

 

 

Så välkomna hit! Ta en fika, shoppa något fint, inspireras eller bara njuta av den härliga miljön och det fantastiska lugnet!

 

/ Louise Isaksson Stiliga Stugan